Proizvodnja Beach flag-ova

.

Beach flag ili Flaying baneri su veoma popularan vid reklamnog ili marketinškog proizvoda.Vrlo su jednostavni za montiranje,prenos sa mesa na mesto i laki za transport. Sinonimi koji se koriste kao naziv za ovaj proizvod su: plažne zastave, mobilne zastave, pokretne zastave, zastava za sneg, mobilne baner zastave,feather flags,feather banners… Njihova primena je u zatvorenom ili otvorenom prostoru,pa u skladu sa tim posedujemo i odgovarajući tip postolja za izlaganje. Ove zastave imaju jedinstven oblik za povećanu vidljivost u bilo kom pravcu,sužavaju se u vrhu i omogućavaju upečatljivu prezentaciju.

Beach flag Shark

Beach flag Suza

Beach flag Delfin

Materijal i konstrukcija

.

Proizvodimo nekoliko modela beach flag zastava, te prema njihovom izgledu zadali smo im i odgovarajuće nazive: Model Suza, Model Shark i Model Delfin. Svi ovi nabrojani modeli beach flag mogu da se izrade u nekoliko dimenzija. Zastava beachflag je izrađena na poliester materijalu 115gr u direktnoj sublimatik tehnologiji. Štampa zastave je obostrano vidljiva, otporna na sve atmosferske uticaje i UV zračenje. Konstrukcija je napravljena od fiberglasa (četiri šipke), veoma velike izdržljivosti.

Materijal-print

Konstrukcij-fiberglas

Postolja/baze

Ukoliko planirate predstojeći događaj?
Želite da potencijalni kupci primete Vaš proizvod?
U potrazi ste za isplativim vidom marketinga svoje trgovine?

Samo je jedan odgovor na ova pitanja: Beachflag će osigurati da vaša poruka stigne do pravih klijenata, bez obzira koji vid marketinga želite da predstavite!!!

Zašto kupiti beach flag kao reklamu:

  • Brzo sklopiva /rasklopiva konstukcija
  • Vodoperiva zastava
  • Zastava je vidljiva obostrano
  • Laka transport
  • Izdržljiv za više upotreba
  • Zastava sa Uv zaštitom
  • Štap može da se spusti na 1,5m